И Мариан Вълев помага на пострадалите в Мизия

Актьорът Мариан Вълев се включи в помощ на пострадалите от Мизия

Актьорът Мариян Вълев е бил днес в Мизия като част от доброволческата кампанията на БЧК, научи plevenutre.bg от самия актьор. Звездата от "Под прикритие" и екипът към организацията от Варна сподели, че са занесли помощи от първа необходимост на бедстващото население, което все още е в шок от сполетялата ги трагедия.

Припомняме, че Вълев бе и в Аспарухово през юни, когато помогна за почистването на пометения от потоп квартал. Още тогава стана ясно, че всъщност той е от доста време доброволец на Българския червен кръст.

Последното, което знаем, е, че заразите са новата опасност, пред която е изправена наводнената Мизия. От БЧК предупредиха всички хора в региона да внимават много по отношение на личната хигиена и да мият ръцете си всеки път, след като са имали досег с нещо потенциално опасно.

Всеки, който желае и има възможност, може да помогне на Мизия, пускайки SMS на номер 1466. До момента, само за ден и половина, има 70 000 лева събрани по първоначални данни.

Куката от доста време насам е доброволец в Българският червен кръст.

Прочети още на informiran365.net/informiran365/bravo-marian-vylev-kukata-zaryaza-vsichko-i-zamina-za-varna-kato-dobrovolets/